Timepriser

 

For at undgå tillægspriser på regningen betaler du kun for timeforbrug og materialer. Der faktureres for minimum 1 time og herefter pr. påbegyndt 1/2 time.

 

Ved kørsel med radius fra Holbæk over 30 km afregnes kørsel særskilt.

Kørsel afregnes med 3,70 kr/km

 

Timeprisen er 620,00 kr. (496,00 kr. eks. moms)

Ved overtid tillægges 200,00 kr. pr. time (160,00 kr. eks. moms)

 

Normalarbejdstiden er:

 

Mandag - Torsdag kl. 7.00 - 15.00

Fredag kl. 7.00 - 14.30

 

 

 

Materialer

 

Jeg forsøger at holde materialepriserne nede, men jeg kan ikke konkurrere med internetbutikker og tilbudsvarer fra byggemarkederne.

 

I er naturligvis velkomne til selv at købe materialer, men I skal være opmærksomme på, at I så selv overtager garantier og evt. spildtid.

 

Ny installation for 19.995,-

Gamle stofledninger med nedslidt isolering udgør en sikkerhedsrisiko. Bor I i et hus, hvor der stadig er gamle stofledninger og kontaker, kan det være en rigtig god idé at få det skiftet.

 

Jeg har et tilbud, hvor I får skiftet de gamle ledninger og kontakter, så installationen fremstår moderne og hvor installationen bagved er sikret mod fejl pga. nedslidt isolering.

 

I tilbuddet indgår udskiftning af de gamle ledninger til nye plastikisolerede og udskiftning af eksisterende kontakter til standardkontakter fra LK (fuga). Hvis I ønsker andre kontakter, eller flere kontakter mv, kan jeg givet et tilbud på at ordne det samtidig.

 

Priseksempel:

Lysinstallation i 2 stuer, 2 værelser, køkken, bad, entré og bryggers. Alle ledninger skiftes og kontakter skiftes til fuga med standardrammer. Pris 19.995,- kr.

 

I prisen tages der forbehold for, at ledninger kan komme ud af de gamle rør. Arbejdet omfatter ikke evt. maler og andre håndværkere.

Skift stikprop og undgå stød

Søndagsavisen bragte i uge 34/2012 en artikel, hvor det fremgik, at mange oplever at få stød på deres hårde hvidevare. Læs artiklen

 

En af synderne er, at den stikprop, der følger med ved køb af mange nye fx hårde hvidevarer, kun har to ben og derfor ikke passer til de fleste danske stikkontakter, der er beregnet til stikpropper med tre ben. Det tredje ben sørger for, at vi ikke mærker den fejlstrøm, der kan komme fra apparaterne. En fejlstrøm, der vil få HPFI relæet til at slå fra, hvis den bliver for stor.

Jeg skifter dine gamle stikpropper ud med nye for 175,00 kr. pr. stk. Ved flere end 2 er prisen 95,00 pr. efterfølgende stikprop. Tilbuddet forudsætter, at I har stikkontakter med jord. Prisen indeholder arbejdsløn, materialer, kørsel og moms.

 

Ved opgaver udenfor Holbæk Kommune laves individuel aftale for udgift til kørsel.

OneWeb 2012 © Copyright